Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen

CONTACTEER ONS

WIL JE EVEN ONTSNAPPEN UIT DE DAGELIJKSE DRUKTE? ---------

Stroomt je energie niet meer? Ben je op zoek naar lichamelijke en geestelijke ontspanning? Of wil je gewoon heerlijk genieten van een momentje voor jezelf? Dan is een deugddoende Anmo Massage precies wat je nodig hebt.

ONTDEK MEER

Wat we voor u

kunnen doen.

 •  

   

  WAT BRENGT EEN ANMO MASSAGE JE?

   

   

  Anmo Massage is een massagevorm die een zéér ontspannende uitwerking heeft, en toch je energie doet stromen.  Genieten van een Anmo Massage levert je volgende voordelen :

  • Het stimuleert een goede bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen op de juiste plek terecht komen.
  • Het versterkt je immuunsysteem waardoor je weerstand tegen ziektes verhoogt.
  • Het vermindert de opgehoopte stress en spanning waardoor je hart rustiger wordt en je bloeddruk verlaagt.
  • Het cortisol niveau neemt af (dit hormoon komt vrij als reactie op stress)
  • Oxytocine neemt toe (hormoon dat je een gevoel van geluk en veiligheid geeft)  Hierdoor ben je beter bestand tegen stress.
  • Je krijgt rust in je hoofd.
  • Voelt je lichaam zich goed, dan verbetert ook je humeur : je creëert een compleet gevoel van welzijn.
  • Je energie stroomt weer door je lichaam.
  • Je komt weer tot jezelf.

   

 •  

   

  Wat mag je verwachten?

   

   

   

   

  We starten met een gesprek waarin alle huidige lichamelijke ongemakken aan bod komen.  (Ben je onder behandeling van een arts of therapeut, dan overleg je best met hun of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is)

   

  Een volledige Anmo Massage duurt zo’n anderhalf uur.  Bijna je hele lichaam komt aan bod : van het topje van je vingers en tenen tot je hoofdhuid.  Afhankelijk van de wensen, noden, ongemakken of blokkades kunnen bepaalde delen meer of net helemaal geen aandacht krijgen.

   

  De Anmo Massage gebeurt op een Futon (massagemat) op de grond.  Het is aangeraden om gemakkelijke, niet knellende kledij te dragen.

 •  

   

  WAT IS ANMO MASSAGE?

   

  Anmo is een Chinese ontspanningstechniek die het doel heeft het lichaam en zijn energie in balans te brengen.  Deze massagetherapie ligt aan de grondslag van de Traditionele Chinese Geneeskunde.  Reeds in 2500 voor Christus verwees het ‘Handboek over de Interne Geneeskunde van de Gele Keizer’ naar het belang van masseren.

  In de Chinese Geneeskunde (in tegenstelling tot onze Westerse geneeskunde) werkt men preventief.  Door de juiste energie gelijkmatig door het lichaam te laten stromen, door blokkades weg te werken, door zich voldoende te ontspannen en het lichaam niet voortdurend onder spanning en stress te belasten, krijgt het lichaam de kans zichzelf te helen en worden ziektes voorkomen.

   

   

 •  

   

  Wie is Heidi2?

   

  Innerlijke rust overbrengen is mijn passie.  Het was Shifu Guy die me de techniek van de Anmo Massage bijbracht.  Hijzelf bestudeerde de aspecten van de Traditionele Geneeskunde in de wortels van de Chinese cultuur.  Hij was een inspirerend Grootmeester in de Kung Fu, Tai Chi en Qi-Gong.  Het was een eer om de techniek van de Anmo Massage van hem te mogen leren.

  Ik verfijnde vervolgens mijn massagetechnieken met het volgen van nog enkele aanvullende cursussen.

  Naast stress en burn-out coach, laat ik volwassenen deze rust ook ervaren door Anmo Massage.

   

  Ik help volwassenen om met meer innerlijke rust in hun kracht te gaan staan, zodat ze met minder spanning en stress door het leven gaan. Ik geef individuele coaching, workshops stress management, lezingen en organiseer tal van andere activiteiten in dit kader.

   

   

WAAR?

Stokrooiestraat 59 - 3560 Lummen

Workshops, lezingen, advies kan ook op verplaatsing. Voor meer info kan je best contact opnemen om de details te bespreken.

PRIJS

Een Anmo Massage van anderhalf uur kost 60 €. Een eventuele verplaatsing naar jouw thuis (in de omgeving van Lummen) is hierbij inbegrepen. Voor verdere verplaatsingen wordt een kilometervergoeding van 0,25 € per kilometer aangerekend.

 

CONTACTEER ONS

Meer info?

Contacteer ons dan gerust op 0486 361 691 of heidi@anmo.be. Of stuur een boodschap via het contactformulier

Submitting Form...

The server encountered an error.

VERZONDEN

HEIDI LENS

Stokrooiestraat 59

3560 Lummen

België

BTW BE0671.679.765

© 2017 . All Rights Reserved

Wat we voor u

kunnen doen.

PRIJS?

Een Anmo Massage van anderhalf uur kost 60 €. Een eventuele verplaatsing naar jouw thuis (in de omgeving van Lummen) is hierbij inbegrepen. Voor verdere verplaatsingen wordt een kilometervergoeding van 0,25 € per kilometer aangerekend.

 

CONTACTEER ONS

HEIDI LENS

Stokrooiestraat 59

3560 Lummen

België

BTW BE0671.679.765

CHRISTA

42 jaar

Warme handen

Heerlijke deugddoende massage gehad, door een stralende vrouw, met warme handen… voor mij was het top!!! Ook de fijne tips en woorden van ondersteuning …

Ik was terug helemaal ZEN!

LEO

34 jaar

O zo deugddoend

Heidi heeft een prachtige energie die door haar handen stroomt bij het masseren.  Met een zachte aandacht en zonder pijn neemt ze je mee naar Anmo-land.  Het resultaat is verbluffend en o zo deugddoend!  Een dikke aanrader dus!

EVY

28 Jaar

Volledig ontspannen

Ik besefte niet dat stress zo een grote impact op mijn lichaam/leven had. Dankzij jouw coaching en oefeningen kan ik de rust in mezelf terugvinden en bewaren, en geniet ik weer bewuster van mijn leven.

HEIDI LENS

Stokrooiestraat 59

3560 Lummen

België

BE0671.679.765